Zinc + Vitamina C + Acid Hialuronic pentru copii, 30 comprimate de supt, BioSunLine

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

11,55 Lei

Descriere si prospect: Zinc + Vitamina C + Acid Hialuronic pentru copii, 30 comprimate de supt, BioSunLine

652365448

Zinc cu vitamina C si acid hialuronic pentru copii este recomandat in situatii de sustinere a imunitatii, stres, oboseala, perioade solicitante din punct de vedere psihic. Produsul suplimenteaza aportul de zinc si vitamina C si mentine rezistenta organismului.

Proprietati:

- Vitamina C contribuie la: functionarea normala a sistemului imunitar, metabolismul energetic normal, reducerea oboselii si extenuarii, functionarea normala a sistemului nervos, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, mentinerea sanatatii psihice.

- Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, procesul de diviziune celulara, mentinerea sanatatii sistemului osos, sinteza normala a proteinelor, sinteza normala de AND.

- Acidul hialuronic este o molecula cu functii biologice importante care se gaseste in mod natural in corpul uman. Are capacitatea de a atrage si retine cantitati mari de apa, astfel ca este un agent natural de hidratare.

- Atunci cand este luat ca un comprimat de supt, acidul hialuronic formeaza un film de acoperire pe mucoasa gatului si a cavitatii bucale. Impreuna cu vitamina C si zincul creeaza o buna protectie orofaringiana, contribuind la senzatia de confort local.

Ingrediente: Vitamina C/ acid ascorbic (25% VNR*) 20 mg; extract standardizat din fructe de Soc negru/Sambucus nigra 10 mg; acid hialuronic 5 mg; zinc (20% VNR*) 2 mg; indulcitor natural: extract din frunze de Stevia/Stevia rebaudiana; aroma naturala de capsuni.

Produsul nu contine: conservanti, coloranti, zahar, lactoza, gluten, aromatizanti sau indulcitori artificiali.

Mod de administrare: Copii peste 3 ani: cinci (5) comprimate de supt pe zi; la recomandarea profesionistului de sanatate se poate creste numarul de comprimate administrate. Comprimatul este lasat sa se dizolve lent in gura.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate de supt in forma de elefanti

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 16.01.2022