Zinc coloidal Young Zinc 25 ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
26,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535535

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Nu cauzeaza dependenta. Contine doar zinc pur si apa ultrapura.

Young Zinc este o suspensie coloidala de zinc ultrapur, produsa cu apa structurata de puritate maxima (conductivitate mai mica de 0,1 microsiemens/cm), si zinc purificat electrolitic pana la 99,9998% (0,999998).

Young Zinc este un produs 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de zinc.

In mod inerent (datorita reactivitatii sale), biodisponibilitatea este extrem de ridicata, zincul intrand foarte usor in combinatie cu moleculele biologice (cand este necesar). 

Gustul Young Zinc este neutru, practic lipsind, chiar si pentru persoanele foarte sensibile.

In cazul zincului, nu este esentiala suprafata activa a particulelor (el fiind transformat si asimilat cvasi-imediat), ci puritatea sa in apa. Acesta este si motivul pentru care zincul utilizat are o puritate extrema (99,9998%), in caz contrar existand riscul impurificarii cu plumb.

Nu in ultimul rand, structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta acestui sortiment de zinc coloidal cu un factor cuprins intre 5 si 10 (fata de un coloid la care nu este aplicata nici o structurare).

Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

Efectele zincului in organism sunt:

- antioxidant

- ajuta la mentinerea sanatatii pielii

- suporta regenerarea armonioasa a cartilagiilor

-imbunatateste metabolismul celular

- tonic al sistemului reproducator

- imunomodulator

Mod de utilizare:

Se utilizeaza cate 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte specifice, mai ales daca produsul este mentinut un timp (cateva minute) in cavitatea bucala.

Astfel:

- copii sub 5 ani: 1 lingurita/zi.

- copii 5-10 ani: 1-2lingurite/zi.

- copii si adolescenti, 10-18 ani: 2-4 lingurite/zi.

- adulti: 1-2linguri/zi.

- adulti in convalescenta, batrani: 1-3 linguri zilnic.

Siguranta:

Zincul coloidal nu este un alergen pentru majoritatea oamenilor, insa alergia la acest metal poate aparea in cazuri extrem de rare. Se poate testa o eventuala existenta a unei alergii la produs, pe o portiune restransa, intr-o zona sensibila a pielii.

Atentie! In cazul existentei unei alergii la acest metal, nu ar trebui sa utilizati acest produs.

Informatii suplimentare:

Nu necesita refrigerare dupa deschidere. Pentru utilizare, se poate utiliza dopul flaconului, capacul dozator, sau o lingurita/lingura. Este de preferat sa nu se bea direct din flacon, datorita potentialei contaminari cu saliva. Lingurita, lingura sau recipientul utilizat poate fi din aproape orice material: plastic (alimentar), sticla, ceramica, inox, metale argintate sau aurite, sau chiar cupru (lustruit). Lucrarile dentare metalice nu vor fi afectate si nu vor afecta calitatea zincului coloidal. Contactul pentru timp scurt (minute sau ore) cu materialele mentionate nu va afecta in nici un fel calitatea zincului coloidal.

Forma de prezentare: Sticla 480ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021

Categorii de produse