Xylo nasal , 10 ml, Rompharm

Medicamente fara reteta

In stoc
3,85 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5346186

Xylo-nasal va ajuta sa respirati mai usor si elibereaza rapid nasul infundat datorita racelii, rinitelor alergice si sinuzitei.

Indicatii:

Xylo-nasal 1 mg/ml este indicat pentru: decongestionarea mucoasei nazale datorate corizei, unor forme de rinita alergica sau vasomotorii, facilitarea evacuarii secretiilor in afectiunile sinusurilor paranazale. Ca tratament adjuvant in otita medie, pentru decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. Facilitarea rinoscopiei. Actioneaza prin constrictia vaselor de sange de la nivelul nasului.
Xylo-nasal va ajuta sa respirati mai usor si elibereaza rapid nasul infundat datorita racelii, rinitelor alergice si sinuzitei.

Ingrediente:
Xylo-nasal 1 mg/ml , picaturi nazale, solutie. Un ml picaturi nazale, solutie contin: 1 mg clorhidrat de xilometazolina.

Mod de utilizare:
Doza recomandata este de 2 picaturi de 3-4 ori pe zi, in fiecare nara. Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5-7 zile consecutive. Daca este necesara administrarea pentru o perioada mai indelungata, se face o pauza timp de cinci zile intre perioadele de administrare.

Forma de prezentare: 10 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.03.2021