What's in my summer bag

Indiferent de unde te poartă drumurile vara aceasta, poți conta pe Sensiblu să îți ofere produse premium de frumusețe și sănătate esențiale pentru toate nevoile tale. Ca să iți scurtăm timpul de research, consultantul nostru în frumusețe e aici să îți recomande trei kituri de produse esențiale pentru trei experiențe estivale diferite!


Pregătește-te pentru cele mai cool experiențe ale verii!

 

 

 

Consultantul nostru în frumusețe îți recomandă câteva produse esențiale pentru cele mai cool experiențe ale verii! Vezi video și află ce conține kitul dedicat zilelor de plajă!Simte bucuria antrenamentelor în aer liber!

 

 

 

 

Ți-am pregătit kitul perfect pentru zilele în care faci mișcare, cu produse alese pentru a-ți susține sănătatea și frumusețea! Află mai multe de la consultantul tău în frumusețe.Răsfață-te cu kit-ul de produse esențiale potrivit pentru un city break de vară!

 

 

 

 

Când pleci în city break, nu uita să pui in bagaj și produsele de sănătate și frumusețe perfecte pentru tine. Consultantul nostru ți-a pregătit un kit cu produse esențiale, care te vor ajuta să te bucuri din plin de toate city break-urile dorite.