Vopsea de par semi-permanenta Pretty Pastels Liliac Blush P120, 65ml, Live

Frumusete si ingrijire

Brand: LIVE

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

21,66 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Vopsea de par semi-permanenta Pretty Pastels Liliac Blush P120, 65ml, Live

652367110

Inveseleste-ti nuanta de blond cu pasteluri luxuriante. Exprima-ti creativitatea prin culoare cu vopseaua semi-permanenta Schwarzkopf Live Ultra Brights Pretty Pastels in nuante dragute de pastel. Fara angajamente, doar culori pastel amuzante care dureaza pana la 8 samponari.

Mod de utilizare:

Aplicare totala

Inainte de a incepe procesul de aplicare, pregatiti un halat de protectie si un ceas langa dumneavoastra pentru a putea monitoriza timpul de aplicare. Spalati parul cu un sampon delicat si uscati-l cu prosopul. Acoperiti-va umerii cu un prosop vechi pentru a va proteja hainele. Puneti-va manusile incluse in pachet.

Deschideti tubul de crema coloranta si perforati folia tubului cu capatul superior al capacului. Daca aveti parul mai lung de nivelul barbiei va recomandam sa utilizati 2 pachete de LIVE Ultra Brights. Pentru inceput protejati zona fruntii si a urechilor prin aplicarea unei creme grase, pentru a preveni patarea pielii. Aplicati Crema Coloranta pe parul umed incepand de la ceafa. Asigurati-va ca aplicati la sfarsit amestecul pe varfurile firului de par. Masati amestecul in par, pana este bine distribuit, acordand o atentie mai mare radacinilor si lungimii firului de par. Clatiti manusile si pastrati-le pentru clatirea parului.

Ombre

Pentru colorarea varfurilor, aveti nevoie de fasii de folie de aluminiu, un bol, o perie aplicatoare si manusi de protectie. Asigurati-va ca peria si bolul nu sunt metalice si se folosesc doar pentru colorarea parului. Adaugati crema coloranta in bol. Luati o sectiune a parului pe care doriti sa o vopsiti si pozitionati o fasie de folie la 3-4cm de varful firelor de par. Inmuiati pensula in bolul ce contine Crema Coloranta si aplicati pe varfurile firelor de par. Pliati fasia de folie, astfel incat varfurile firelor de par sa fie complet infasurate in folie. Pentru a va asigura ca folia ramane stabila, folositi cleme pentru par. Clatiti manusile si pastrati-le pentru clatirea parului.

Suvite

Pentru colorarea suvitelor, aveti nevoie de fasii de folie de aluminiu, un bol, o perie aplicatoare si manusi de protectie. Asigurati-va ca peria si bolul nu sunt metalice si se folosesc doar pentru colorarea parului. Adaugati Crema Coloranta in bol. Rupeti folia de aluminiu in fasii de 10-15 cm latime si putin mai lungi decat parul. Aplicati crema coloranta incepand de la ceafa.

Luati suvitele de par pe care doriti sa le vopsiti si pozitionati o fasie de folie sub fiecare dintre ele, cat mai aproape de radacini. Imuiati pensula in bolul ce contine Crema Coloranta si aplicati pe fiecare dintre suvitele selectate, acoperin- du-le in intregime. Incercati sa evitati contactul cu scalpul. Pliati fasia de folie astfel incat suvita de par sa fie complet acoperita de folie. Pentru a va asigura ca folia ramane stabile si crema nu curge, impaturiti marginile si presatile puternic. Repetati acest proces pana obtineti numarul dorit de suvite. Clatiti manusile si pastrati-le pentru clatirea parului.

Suvite (continuare)

Pentru colorarea suvitelor, aveti nevoie de fasii de folie de aluminiu, un bol, o perie aplicatoare si manusi de protectie. Asigurati-va ca peria si bolul nu sunt metalice si se folosesc doar pentru colorarea parului. Adaugati Crema Coloranta in bol. Rupeti folia de aluminiu in fasii de 10-15 cm latime si putin mai lungi decat parul. Aplicati crema coloranta incepand de la ceafa. Luati suvitele de par pe care doriti sa le vopsiti si pozitionati o fasie de folie sub fiecare dintre ele, cat mai aproape de radacini. Imuiati pensula in bolul ce contine Crema Coloranta si aplicati pe fiecare dintre suvitele selectate, acoperin- du-le in intregime. Incercati sa evitati contactul cu scalpul. Pliati fasia de folie astfel incat suvita de par sa fie complet acoperita de folie. Pentru a va asigura ca folia ramane stabila si crema nu curge, impaturiti marginile si presatile puternic. Repetati acest proces pana obtineti numarul dorit de suvite. Clatiti manusile si pastrati-le pentru clatirea parului.

Forma de prezentare: 65ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.04.2022