Vitreoclar, 30 comprimate, Sifi

Suplimente alimentare

Brand: SIFI
In stoc
40,31 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7477817

Descriere:
Contine toate substantele necesare pentru hranirea tesutului conjunctiv: colagen II, acid hialuronic, sulfat de condroitina si glucozamina .
In particular, sulfatul de condroitina si glucozamina interactioneaza sinergic : glucozamina stimuleaza metabolismul celulelor tesutului conjunctiv, accelerand sinteza componentei fibrilare a matricei, pe cand sulfatul de condroitina actioneaza prin stabilizarea fibrelor de colagen, prevenind atacarea acestora de catre procesele de degradare enzimatica.


Vitreoclar + incorporeaza, de asemenea, extract de seminte de struguri care contine principii naturale care inhiba activitatea enzimelor responsabile de degradarea colagenului si a acidului hialuronic, si limiteaza efectele nocive ale radicalilor liberi .
Vitamina E previne procesele oxidative frecvent responsabile pentru degradarea moleculelor mari, precum acidul hialuronic .
Calciul si potasiul sunt minerale esentiale care contribuie la pastrarea echilibrului apei in tesuturile corpului prin activitatea lor in fluidele intra si extracelulare .
Suplimentarea lor poate compensa posibilele carente cauzate de o dieta cu un aport redus .


Mod de utilizare:

1comprimat / zi, sau conform prescriptiei medicale , cu un pahar de apa.


Forma de prezentare:30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse