Vitex Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
60,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355394

Vitex Zen Forte este un supliment alimentar care sustine fertilitatea la femei, asigura sanatatea aparatului genital feminin, mentine apetitul sexual sanatos si ajuta la reglarea ciclului menstrual.

Proprietati:

- Vitex Agnus Castus, cunoscut sub numele de fructul castitatii, este una dintre cele mai eficiente plante in privinta sporirii fertilitatii la femei. Beneficiile sale se rasfrang asupra sanatatii tractului genital, secretiei de hormoni in vederea reproducerii si combaterii efectelor sindromului premenstrual.

- Vitex nu contine hormoni, avand astfel are o actiune favorabila, blanda si directa asupra corpului in capacitatea de a ajuta la echilibrarea hormonilor de fertilitate. Vitex hraneste si sustine corpul, generand echilibru pe termen lung, spre deosebire de medicamentele sintetice rafinate care forteaza organismul sa se schimbe.

- Vitex mareste nivelul de progesteron, una din posibilele cauze pentru sterilitatea feminina, si de hormon care promoveaza ovulatia (luteinizant) si scade nivelul de prolactina. Astfel, ajuta organismul sa-si mareasca productia proprie de hormon luteinizant care, la randul sau, creste nivelul progesteronului. De asemenea, conform studiilor, s-a demonstrat ca Vitex stimuleaza formarea corpusului luteal, cel responsabil pentru secretia de progesteron.

- Vitamina C este unul dintre cei mai siguri si eficienti nutrienti naturali ce ajuta corpul in protejarea impotriva deficientelor imunitare, lupta impotriva stresului si infectiilor. Este utila in caz de insomnie sau anxietate deoarece contribuie la sintetizarea serotoninei, substanta responsabila pentru starile de calm si fericire. Datorita substantei active, acidul ascorbic, vitamina C este un bio-potentator al tuturor ingredientelor prezente in produsul Vitex.

Compozitie: Extract 2-4:1 din fructe de Vitex Agnus-castus (Mielarea), standardizat cu 0,5% agnuzide - 300mg, Extract din fructe de Vitex Agnus-castus (Mielarea), standardizat cu 10% flavonoide - 110mg, Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C- 10mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Avertizari: Produsul este contraindicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.07.2021