DOPPELHERZ A - Z RETARD *30 TB

Cod produs: 5343030
Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina - Tinta finala: starea de bine!

Cum obtii o stare de bine in fiecare zi? Un prim pas este o nutritie echilibrata care sa contina toate vitaminele esentiale dar si mineralele si microelementele de care avem nevoie zi de zi de la Vitamina A la Zinc. Numai acordand alimentatiei atentia cuvenita vom putea sustine corespunzator capacitatea de efort a organismului. Insa mai ales in conditiile unei vieti active cu efort sustinut si un nivel ridicat de stres necesarul zilnic de nutrienti nu poate fi asigurat organismului in proportie de 100%
Tocmai de aceea alimentatia zilnica trebuie sa suplineasca aceasta lipsa de vitamine si minerale. O dieta echilibrata bogata in legume fructe cereale peste si produse din lapte poate acoperi o parte din necesarul zilnic de substante nutritive. Dar asta nu inseamna ca nu ne putem ajuta organismul si cu suplimente alimentare bogate in vitamine si minerale precum Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina!

Ce este Luteina?
Luteina este un carotenoid sintetizat pe cale naturala de anumite plante printre acestea numarandu-se spanacul si varza. De asemenea Luteina se regaseste in zona centrala a retinei umane macula lutea fiind implicata in calitatea vederii.

Recomandari:
Persoanele cu un ritm de viata solicitant sau afectate de stres au un necesar crescut de substante nutritive. Daca aveti o alimentatie neechilibrata daca urmati o cura de slabire daca sustineti efort fizic intens daca aveti obiceiuri nesanatoase (o durata insuficienta a somnului mese neregulate consum regulat de alcool si tutun) sau daca ati suferit o expunere intensiva la raze ultraviolete se recomanda comprimatele retard Doppelherz® Aktiv A-Z Retard cu Luteina.

Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina contine o gama intreaga de vitamine si minerale de importanta vitala pentru organism indeosebi in cazul utilizatorilor cu o alimentatie neechilibrata. Mai mult dintre aceste multivitamine si minerale unele vitamine cum ar fi B1 B2 B6 si C sunt asimilate doar in cantitati limitate de catre organism.

In cazul unui aport prea mare de Vitamina C aceasta va fi eliminata din corp fara a putea fi utilizata la nevoie (in caz de suprasolicitare de exemplu). Cazul nu este singular ci aceasta situatie se repeta in cazul mai multor vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a corpului. Astfel eliberarea lenta iti asigura substantele necesare intr-un flux optim pentru organismul tau.

Cu comprimatele Doppelherz® Aktiv A-Z Retard cu Luteina disponibile acum la un pret raport-calitate optim Vitamina A Vitamina B1 Vitamina B2 Vitamina B6 Vitamina B 12 Vitamina C Vitamina K si multe altele sunt asimilate corespunzator de organism. Prin compozitia sa bogata in multivitamine si minerale Doppelherz® Aktiv A-Z Retard cu Luteina ajuta la formarea unui veritabil rezervor de substante nutritive din care acestea sunt eliberate treptat si sunt puse la dispozitia organismului timp de mai multe ore.

Pentru mai multe informatii privind proprietatile elementelor din compozitia Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina consultati prospectul disponibil.

Mod de administrare:
Se administreaza un comprimat zilnic dupa masa cu o cantitate suficienta de lichid.
In caz de necesitate doza poate fi injumatatita.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25 grade C in ambalajul original.

Ingrediente:
Fosfat acid de calciu lactoza monohidrat (agent de incarcare) acid ascorbic (Vitamina C) hipromeloza (agent de ingrosare) oxid de magneziu amidon de orez (agent de incarcare) gluconat de zinc alfa-tocoferol acetat (Vitamina E) luteina 01 % dioxid de siliciu (agent de curgere) gliceride partiale cu lant lung si distearat de glicerol (emulsifianti) nicotinamida pantotenat de calciu stearat de calciu (agent antiaglomerant) dioxid de titan (colorant) selac (agent de glazurare) clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6) fumarat feros talc (agent antiaglomerant) nitrat de tiamina (Vitamina B1) riboflavina (Vitamina B2) Vitamina A ulei de masline (substanta suport) ciancobalamina (Vitamina B12) colecalciferol (Vitamina D3) sulfat de cupru oxid rosu de fier (colorant) apa purificata (solvent) polisorbat 80 (emulsifiant) acid folic fitomenadiona (Vitamina K) biotina clorura de crom (III) hexahidrat iodura de potasiu molibdat de sodiu selenat de sodiu.

Ambalaj:
30 comprimate.

Fiecare comprimat contine:

Nutrient per doza zilnica
(= 1 comprimat)
valoarea nutritionala de referinta*
Vitamine
Vitamina A 400 µg RE
50%
Luteina 1500 µg
**
Vitamina 5 µg
100%
Vitamina E 10 mg (α-TE)
83%
Vitamina K 20 µg
27%
Vitamina C 150 mg
187%
Vitamina B1
35 mg
318%
Vitamina B2
4 mg
286%
Niacina 18 mg NE 112%
Vitamina B6
5 mg
357%
Acid folic 450 µg
225%
Vitamina B12
25 µg
100%
Biotina 300 µg
600%
Acid pantotenic 12 mg
200%


Nutrient per doza zilnica
(= 1 comprimat)
valoarea nutritionala de referinta*
Minerale si microelemente
Calciu 137 mg 17%
Fosfor 105 mg 15%
Magneziu 563 mg 15%
Fier 21 mg 15%
Zinc 5 mg 50%
Cupru 09 mg 90%
Seleniu 10 µg 18%
Crom 25 µg 62%
Molibden 20 µg 40%
Iod 100 µg 67%


* conform prevederilor legale in vigoare

Mentinerea vederii normale Mentinerea sanatatii parului/unghiilor Mentinerea sanatatii pielii
Vitamina A Zinc Biotina (par) Zinc Seleniu (par si unghii) Vitamina A Zinc Biotina Niacina Zinc Iod
Mentinerea sanatatii psihice Functionarea normala a inimii Mentinerea sanatatii dintilor
Biotina Vitaminele B1 B6 B12 C Niacina Magneziu Acid folic Vitamina B1 Vitamina D Calciu Fosfor Magneziu
Functionarea normala a sistemului imunitar Functionarea normala a sistemului muscular Formarea normala a globulelor rosii
Vitaminele B6 B12 C Zinc Seleniu Fier Cupru Acid folic Magneziu Calciu Fier Vitaminele B6 B12
Functionarea normala a glandei tiroide Metabolism energetic normal Mentinerea sanatatii sistemului osos
Iod Seleniu Biotina Vitaminaele B1 B2 B6 B12 C Niacina Calciu Magneziu Fosfor Fier Cupru Iod Acid pantotenic Vitaminaele C D K Calciu Magneziu Fosfor Zinc
Reglarea activitatii hormonale Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ Metabolismul normal al macronutrientilor
Vitamina B6 Vitamina C E Seleniu Zinc Biotina Zinc
Functionarea normala a sistemului nervos Reducerea oboselii si a extenuarii Procesul de diviziune celulara
Biotina Niacina Vitaminele B1B6 B12 C Magneziu Cupru Iod Niacina Vitaminele B6 B12 C Magneziu Fier Acid folic Acid pantotenic Vitamina B12 Calciu Magneziu Zinc Fier Acid folic