Vitamine Imunitate cu laptisor de matca si echinaceea, 60 bucati, Pediakid

Suplimente alimentare

In stoc
48,38 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitamine Imunitate cu laptisor de matca si echinaceea, 60 bucati, Pediakid

652364265

Mai bine sa prevenim decat sa tratam - Imunitate - Aparare Naturala - Cresterea capacitatii de aparare a organismului in sezonul rece.

Supliment alimentar sub forma de guma de mestecat, pe baza de jeleu, extract de Echinacea, Propolis, Vitamine C-B6-B12 si cupru.

Contribuie la functionarea normala a sistemului sistemul imunitar si sprijina apararea organismului *.

Gumele PEDIAKID® Immunité sunt recomandate in perioada schimbarilor de sezon, perioada favorabila aparitiei racelilor. Gumele pentru imunitate au in compozitie extract de Echinacea, extract de propolis, vitamine si minerale, ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si sustin mecanismele naturale de aparare ale organismului (extract de Echinacea, vitamine C, B6, B12, cupru *).

Beneficii:

  • Prevenirea aparitiei infectiilor de tract respirator;
  • Reducerea duratei si severitatii simptomelor racelii;
  • Imbunatatirea functiilor respiratorii in caz de inflamatie.

Compozitia gumelor Imunitate: Extract organic de Echinacea (sustine imunitatea prin activarea fagocitozei si stimularea fibroblastelor); Propolis si Laptisor de matca (actiune anti-inflamatoare prin inhibarea sintezei de prostaglandine si leukotriene; actiune antivirala, bacteriostatica si bactericida); Vitamina C, B6, B12; Cupru.

Mod de utilizare: cate 2 pe zi.

Mod de prezentare: un recipient cu 60 de bucati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.04.2022