Vitamina D3 1000UI, 100 tablete masticabile, Solgar

Suplimente alimentare

Brand: SOLGAR
In stoc
61,28 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitamina D3 1000UI, 100 tablete masticabile, Solgar

652354027

Vitamina D3 1000UI este un supliment alimentar cu rol in activarea unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie, in functionarea glandelor tiroide si paratiroide, functionarea sistemului nervos si a celui imunitar. De asemenea, este utila in combaterea simptomelor osteoporozei.

Ingrediente:

- Agenti de ingrosare (celuloza microcristalina, maltodextrina), agenti antiaglomeranti (acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), agent de glazurare (hidroxipropilmetil celuloza, glicerina vegetala), guma de celuloza, colorant (riboflavina), vitamina D3 (sub forma de colecalciferol).

- Nu contine zaharuri, sare, amidon, drojdie, grau, soia, gluten, lactoza, iar formula nu utilizeaza conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Mod de administrare: Pentru adulti, 1 tableta pe zi, preferabil in timpul mesei.

Forma de prezentare: 100 tablete masticabile

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 31.05.2021