Vitamina C naturala cu polen, propolis si acerola, 100g, Steaua Divina

Suplimente alimentare

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

35,06 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652359289

Produsul are la baza o formula naturala care asigura o cantitate mare de vitamina C. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii si a dintilor. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos si a celui imunitar.

Vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si a extenuarii si la regenerarea formei reduse a vitaminei E. Vitamina C creste absorbtia fierului. Vitamina C contribuie la mentinerea sanatatii psihice. In plus, polenul sustine sistemul imunitar si mentine vitalitatea si rezistenta organismului.

Ingrediente: Amestec din: Acerola (Malpighia glabra), extract apos din fructe cu 25% vitamina C - 35%; Polen - 20%; Catina (Hippophae rhamnoides), pulbere din fructe - 17,5%; Maces (Rosa canina), pulbere din fructe-17,49%; Propolis - 10%; Stevia Rebaudiana, extract hidroetanolic 15:1 din frunze -0,01%.

Mod de administrare:

  • Copii cu varsta de 6-14 ani: 1/10 lingurita pe zi dizolvata in 20 ml apa, cu 20 minute inainte de masa;
  • Copii cu varsta de peste 14 ani si adulti: 1/5 lingurita pe zi dizolvata in 20 ml apa, cu 20 minute inainte de masa sau dupa sfatul consultantului de specialitate. O lingurita contine cca 5g produs. Portia zilnica maxima recomandata (1g) asigura cca. 73mg vitamina C/ 91% VNR*. (*VNR = Valoarea Nutritionala de Referinta)

Precautii: nu se recomanda in sarcina, in alaptare si copiilor sub 2 ani.

Contraindicatii: gastrita, ulcer gastric, ulcer duodenal.

Interactiuni medicamentoase: poate interfera cu medicatia anticoagulanta.

Avertizari: produsul contine compusi cu potential alergenic: polen, propolis.

Mod de prezentare: un borcanel de 100g.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.11.2021