Vitamina C 750 cu Zink Depot Direct, 20 plicuri, Doppelherz

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

30,64 Lei

Descriere si prospect: Vitamina C 750 cu Zink Depot Direct, 20 plicuri, Doppelherz

652360376

Sustine functia normala a sistemului imunitar, atunci cand exista o nevoie crescuta de Vitamina C, cu doar 1 plic pe zi. Vitamina C si zincul contribuie la intarirea sistemului imunitar. Are o forma farmaceutica moderna, respectiv pulbere orala formata din microgranule cu gust placut de fructe, care favorizeaza o absorbtie usoara a nutrientilor.

Este usor de utilizat, poate fi consumat oricand si nu necesita apa sau alt lichid. Este convenabil, in mod special, persoanelor care nu agreeaza utilizarea comprimatelor. Organismul beneficiaza in mod direct de 750mg Vitamina C, care este pusa la dispozitia sa, pentru a fi consumata pe parcursul mai multor ore. Are gust de portocala. Nu cotine lactoza si gluten.

Ingrediente active: 750 mg Vitamina C, 5 mg Zinc.

Ingrediente: Acid L-ascorbic (Vitamina C); sorbitol (agent de incarcare); ulei de palmier total hidrogenat; xilitol (agent de incarcare); acid citric (agent acidifiant); arome; carboximetilceluloza sodica (agent de ingrosare); carbonat de calciu (corector de aciditate); oxid de zinc; trigliceride cu lant mediu; saruri de magneziu ale acizilor grasi (agenti antiaglomeranti); sucraloza (indulcitor).

Mod de utilizare: Se recomanda a se consuma continutul unui plic pe zi. Pulberea orala formata din microgranule se pune direct pe limba, se lasa sa se topeasca incet si se inghite. Nu este nevoie de lichid. Plicul se deschide in directia sagetii.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 de plicuri

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 11.11.2021