Vitamina B12 Lichida, 30ml, Marnys

Suplimente alimentare

Brand: MARNYS
In stoc
57,54 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitamina B12 Lichida, 30ml, Marnys

652365556

Vitamina B12 este un supliment lichid extras din surse 100% vegane. Datorita rolurilor multiple pe care le exercita in corp (asupra sistemului nervos, imunitar, cardiovascular, osos), contribuie la functionarea optima a intregului organism.

Proprietati:

  • Vitamina B12 este esentiala pentru corpul uman datorita faptului ca acesta nu o poate produce de unul singur, iar majoritatea surselor alimentare nu reusesc sa asigure absorbtia decat intr-o foarte mica masura.
  • Varianta Lichida stimuleaza eliberarea rapida a ingredientului activ (Cianocobalamina) si garanteaza o absorbtie eficienta in organism, fiind superioara variantelor sub forma de tablete sau capsule.
  • Cianocobalamina (Vitamina B12) este una dintre vitaminele care indeplineste cele mai multe functii in corpul uman si cu siguranta, Vitamina cu cele mai multe valente din Complexul B. Este necesara pentru buna functionare a sistemului nervos si a functiilor psihologice, a sistemului cardiovascular sau a celui imunitar, jucand roluri importante inclusiv in protejarea sistemului osos sau in reglarea metabolismului energiei.
  • Este un supliment potrivit pentru toate varstele, fiind usor de administrat copiilor, dar si persoanelor care intampina dificultati la inghitire. Totodata, Vitamina B12 Lichida poate fi dozata in functie de necesitati si de recomandarile medicului.

Compozitie: Vitamina B12 (Cianocobalamina) 2.5mcg.

Mod de administrare: Se consuma 0.5ml pe zi, de preferinta dimineata. A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Forma de prezentare: 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.03.2022