Vitalizant energizant Forte pentru adulti, 270g, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
33,86 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitalizant energizant Forte pentru adulti, 270g, Steaua Divina

652359287

Vitalizant natural pentru uz intern din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.

Proprietati:

- Amestec de plante medicinale, fructe de padure si polen macerate la rece in miere naturala de albine.

- Este un excelent vitaminizant (contine vitaminele C, E, A, B1, B2, B3, B9, K, P, D, colina) si mineralizant (plantele din compozitia sa contin calciu, sodiu, potasiu, fier, magneziu, fosfor), contine proteine si acizi grasi esentiali.

- Creste masa musculara si greutatea corporala, amplifica rezistenta la eforturi fizice si mentale intense, creste pofta de mancare, favorizeaza recuperarea dupa eforturi intense.

- Se recomanda ca adjuvant pentru: stari de slabiciune fizica, astenie, convalescenta, oboseala cronica, devitalizare, scadere ponderala excesiva, hipovitaminoze, stari carentiale, anorexie.

Ingrediente: Busuioc (Ocimum basilicum), macese (Rosa canina), catina (Hippophae rhamnoides), nuca (Juglans regia), susan (Sesamum indicum), obligeana (Acorus calamus), lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), cimbru (Thymus vulgaris), cimbrisor (Thymus serpyllus), scortisoara (Cinnamomum cassia), polen, miere.

Mod de administrare: Se administreaza cate o lingurita de trei ori pe zi, inainte de masa; se mesteca incet, timp de zece minute. Pentru un efect sporit, se administreaza cate o lingura de trei ori pe zi. Nu creeaza fenomene de dependenta sau obisnuinta, fiind posibila administrarea de lunga durata.

Contraindicatii: Diabet zaharat.

Forma de prezentare: Borcanel de 270g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 25.11.2021