Virodep, 30 comprimate de supt, Dr. Phyto

Suplimente alimentare

In stoc
37,09 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538900

Virodep este un supliment alimentar pe baza de extracte vegetale standardizate (propolis, maces, echinacea, mustar salbatic, grindelia, cimbru de cultura, eucalipt si indulcitori), indicat in preventia si tratamentul infectiilor respiratorii.

Beneficii:

- Asociat cu antibiotice si simptomatice scade severitatea si durata infectiei, grabind vindecarea.

- Are actiune antivirala, antibacteriana, imunomodulatoare.

- Reduce numarul si severitatea infectiilor respiratorii, previne complicatiile bacteriene.

- Complexul de ingrediente active, naturale, din compozitia produsului actioneaza sinergic si contribuie la functionarea sistemului imunitar.

Mod de administrare:

- Copii cu varsta intre 6 si 12 ani: 1 comprimat de supt de 3 ori pe zi. In faza acuta, in primele 36 ore, 1 comprimat de supt la 3-6 ore, maxim 4 comprimate pe zi

- Copii cu varsta peste 12 ani si adulti: 2 comprimate de supt de 3 ori pe zi. In faza acuta, in primele 36 ore, 2 comprimate de supt la 3-6 ore, maxim 8 comprimate pe zi

Avertizari:

- Nu se recomanda administrarea comprimatelor de supt la persoanele cu hipersensibilitate sau cu alergie la oricare din componentele produsului.

- Nu lasati la vederea si indemana copiilor mici.

- Pastrati produsul la temperatura camerei dar nu mai mult de 25°C, in ambalaj original, la loc racoros, ferit de umezeala si caldura.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.05.2021