Urinde 250mg, 60 capsule, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
Cumpara un produs REVALID selectionat si beneficiezi de 20% reducere 20% reducere la produsele REVALID selectionate

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

195,30 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Urinde 250mg, 60 capsule, Secom

17538972

Uridina, precursor al fosfolipidelor membranelor neuronale, sustine functiile cognitive, starea emotionala, motivatia, controlul miscarilor si tonusul muscular.

Uridina este o nucleotida care sustine sinteza membranelor celulare si functia cognitiva prin actiune directa la nivelul sistemului nervos.

Este una dintre cele patru componente de baza ale acidului ribonucleic (ARN) si sustine imbunatatirea functiei sinaptice cerebrale.

Beneficii:

  • Ofera suport in formarea conexiunilor sinaptice de la nivelul neuronilor;
  • Favorizeaza sinteza fosfolipidelor din membranele celulare; are actiune sinergica impreuna cu acizii grasi Omega-3 (DHA) si cu sursele de colina (de exemplu: alfa GPC);
  • Mentine sinteza normala a neurotransmitatorilor acetilcolina si dopamine;
  • Mentinerea structurii si a functiilor hepatice normale;
  • Mentinerea functiei cardiace normale prin favorizarea exercitarii unei actiuni cardioprotectoare rapide in ischemie (uridina sustine blocarea canalelor de potasiu din mitocondrii).

Ingrediente: Uridina(uridin-5-monofosfat disodic)- 250 mg.

Mod de utilizare: cate 1-2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se pastra la frigider.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Mod de prezentare: un borcanel cu 60 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.05.2021

Categorii de produse