Unguent protectiv pentru zona scutecului Sensitive Skin Baby Natural, 75ml, Attitude

Mama si copilul

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

652364236

Solutie 100% naturala, eficienta si sanatoasa pentru piele atopica, sensibila, uscata. Stiati ca apa reprezinta pana la 73% din greutatea nou-nascutului? Nu-i de mirare ca el sau ea este atat de moale si pufosel. In timp ce pot avea multa apa in interior, doriti sa pastrati cat mai mult posibil pielea delicata a micutului uscata la exterior.

Unguentul de protectie pentru copii formeaza un film impermeabil, de protectie pentru a restabili bariera pielii lor. Folosim ingrediente hipoalergenice pe baza de plante si minerale, cum ar fi uleiul de ovaz coloidal calmant si uleiul de ovaz, pentru a proteja, calma si hidrata pielea chiar si cu expunere repetata la apa. Produs hipoalergenic, fara parfum.

O piele atat de fina este si o binecuvantare: poate simti atat de multe din mediul inconjurator. Pielea subtire poate fi, de asemenea, foarte sensibila si usor de iritat; de aceea produsul nostru zilnic pentru ingrijirea pielii cu sensibilitate naturala a bebelusilor utilizeaza numai ingrediente fara parfum, pe baza de plante, cum ar fi 2% fulgi de ovaz coloidal si ulei de ovaz, pentru a pastra pielea protejata, umezita si hidratata toata ziua.

Formula noastra fara sulf si compusi chimici este facuta pentru a pastra pielea extra-delicata, folosind ingrediente naturale cum ar fi fulgi de ovaz de coloidal cu efect calmant. Este certificata de Asociatia Nationala pentru Eczema si de EWG . Verificata, deoarece dorim doar cele mai bune pentru tine si familia ta.

Proprietati:

  • Certificate EcoLogo, un program de Mediu din Canada. CO2 neutru  nu contribuie la schimbarile climatice.
  • Pe baza de vegetale / Natural / biodegradabil.
  • Nu contine amoniac, oxid de etilena si de 1,4-dioxan, compusi cancerigeni.
  • Nu contine coloranti artificiali si parfumuri artificiale.
  • Contine uleiuri esentiale pure.
  • Nu contine derivati petrochimici.
  • Nu contine ingredient cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in Categoria IARC 1, 2A SAU 2B).
  • Produs vegan (exclude utilizarea oricarui ingredient de origine animala).

Forma de prezentare: Tub de 75ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.12.2021