Umidificator si Purificator 2 în 1 AC2729/50, Seria 2000I, Philips

Mama si copilul

Brand: PHILIPS

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

17534631

Combi 2-in-1 purificator si umidificator PHILIPS AC2729/50  elimina 99,97% din poluare si redu disconfortul cauzat de aerul uscat.Acest purificator si umidificator de aer 2 in 1 imbina perfect doua functii pentru a actiona in incaperi de pana la 30 m² impotriva particulelor poluante, a disconfortului creat de aerul uscat, a gazelor nocive, a particulelor, a bacteriilor si a virusurilor, prin vizualizarea si controlarea calitatii aerului – oriunde, oricand. Performanta superioara in camere de pana la 30 m² si umidificare igienica de pana la 500 ml/h.

Beneficii:

1. Indepartare superioara a particulelor 
S-a dovedit ca tehnologia de purificare de ultima generatie VitaShield IPS reduce 99,97 % dintre particulele ultrafine de pana 0,003 microni (de 800 de ori mai mici decat PM2,5), inclusiv virusuri, bacterii, polen, praf si par de animale. Aceasta ofera o rata superioara de eliberare de aer curat (CADR) de 250 m³/h. Intr-o camera de 30 m², poate purifica aerul in mai putin de 17,3 minute.

2. Umidificare igienica
Tehnologia NanoCloud utilizeaza un proces de evaporare natural si igienic pentru a asigura performante superioare de pana la 500 ml/h. Odata ce apa se evapora, vaporii devin invizibili si moleculele mici sunt mai putin capabile sa transporte bacterii in aer. Testele noastre de laborator confirma faptul ca tehnologia NanoCloud raspandeste cu 99 % mai putine bacterii decat umidificatoarele cu ultrasunete de top. De asemenea, previne petele umede si praful alb.

3. 2 scenarii de utilizare
Comuta intre modul 2 in 1 si Numai purificator printr-o simpla apasare a unui buton. Alege 2 in 1 pentru aer mai curat, fara disconfortul cauzat de aerul uscat in timpul sezonului uscat. Modul Numai purificator dezactiveaza functia de umidificare cand aceasta nu este necesara. 

4. Reduce bacteriile si virusurile
Functia de purificare optimizata detecteaza eficient si reduce bacteriile si virusurile, cum ar fi H1N1 (gripa), pentru un aer mai curat si o casa mai sanatoasa.


5. Afisaj numeric al nivelului PM2,5 din interior
Un senzor de calitate profesionala cu tehnologie AeraSense detecteaza cu acuratete si raspunde rapid chiar si la cea mai usoara schimbare a nivelului de particule din aer, oferind liniste sufleteasca gratie feedbackului in timp real referitor la PM2,5.

6. Indicele alergenilor in interior
Tehnologia AeraSense detecteaza alergenii din interior si afiseaza nivelul de risc potential al alergenilor din aer pe o scara de la 1 la 12.

7. Afisaj al umiditatii in interior
Afisajul digital indica nivelul de umiditate relativa din camera in timp real, cu ajutorul senzorului de umiditate inteligent, care permite si gestionarea automata de catre aparat a nivelului de umiditate.

8. Conectat la aplicatia Air Matters
Folosind aplicatia Air Matters, poti sa controlezi purificatorul de aer oriunde, oricand. Indiferent unde te afli, poti sa verifici calitatea aerului in aplicatie pentru a sta fara griji si a compara calitatea aerului din interior cu cea a aerului exterior. Poti totodata sa folosesti aplicatia pentru a schimba turatia ventilatorului si a verifica starea filtrului.

9. 3 moduri automate
Acest produs are 3 setari de purificare automata: modul general, modul extrasensibil la alergeni si modul nocturn. In modul Nocturn, indicatoarele sunt estompate, iar ventilatorul comuta la turatia cea mai mica. Alege un mod pentru a optimiza performantele conform nevoilor tale. 

10. 4 setari de umiditate
Mentine un nivel constant de umiditate cu setarile de umiditate automate. Alege 40 %, 50% sau 60% ca niveluri tinta de umiditate, iar umidificatorul va porni automat pentru a atinge nivelul de umiditate dorit.

11. Filtru Nano Protect - Purificare inteligenta
Capteaza 99,97 % dintre particule. Filtrul HEPA NanoProtect seria 3 capteaza 99,97 % din particulele de 0,3 µm, inclusiv alergeni obisnuiti, praf, particule poluante, bacterii si unele virusuri. Durata de viata de pana la 24 de luni asigura performante de durata.

12. Durata mai lunga de viata
Filtrul HEPA NanoProtect seria 3 de la Philips are 111 pliuri optimizate. Desfacut, are o suprafata de circa 1,6 m² pentru a asigura o durata mare de viata, de pana la 24 de luni.

13. Performanta superioara

Filtrul HEPA NanoProtect seria 3 de la Philips este realizat dintr-un material de inalta calitate. Poate sa capteze pana la 99,97 % din particulele foarte fine, cu dimensiuni chiar si de 0,3 microni: dimensiunea celor mai obisnuiti alergeni din aer, a particulelor periculoase, a bacteriilor si a virusurilor. Filtrul de calitate superioara, cu structura ferma si stabila, asigura trecerea intregului aer prin filtru si ofera o eficienta de filtrare ridicata.

Purificatorul si umidificatorul de aer 2 in 1 AC2729/50 este dotat cu filtru 3 in 1 :


1. Primul strat al filtrului retine particulele de mari dimensiuni precum praful si parul de animale.

2. Al doilea strat al filtrului de carbon activ elimina gazele daunatoare, inclusiv compusii organici volatili si mirosurile neplacute.

3. Al treilea strat, NanoProtect HEPA, filtreaza impuritatile microscopice cu dimensiuni de pana la 0,003 microni; particulele PM2,5 (smog); alergenii precum: polenul, praful, parul de animale de companie, alergenii acarieni, sporii de mucegai, fungii, bacteriile si virusurile.

Forma de prezentare: 1 bucata

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.02.2022