Ulei Micolin, 20ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
61,96 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652359152

Are efecte antimicotice, antiseptice, cicatrizante, regenerante, reparatoare, antioxidante, fiind util in caz de infectii fungice ale unghiilor, negi.

Ingrediente: Ulei de tea tree (Melaleuca alternifolia essential oil), ulei de neem (Azadirachta indica seed oil), ulei de dafin (Laurus nobilis oil), ulei de cimbru-de-camp (Thymus vulgaris oil), ulei de citronella (Cymbopogon nardus oil), ulei de palmarosa (Cymbopogon martinii essential oil), uleiuri esentiale de lavanda (Lavandula angustifolia), de rozmarin (Rosmarinus officinalis).

Mod de utilizare: Se aplica 2-3 picaturi pe zona afectata a unghiei, de 2 ori pe zi, pana la obtinerea efectului dorit. Se indeparteaza complet oja pe unghii inainte de utilizare. Se adreseaza adultilor, adolescentilor Si copiilor sub varsta de 6 ani.

Avertizari:

  • In cazuri de cancere hormono-dependente, hipertensiune, probleme hepatice grave, sarcina, alaptare, copii cu varsta sub 6 ani nu se recomanda utilizarea acestui produs.
  • Precautii la cei cu astm, epilepsie.
  • In doze mari, aceasta sinergie prezinta risc epileptogen.
  • Este necesar sa treaca minim 12 ore de la utilizarea acestei sinergii inainte de expunerea la soare.

Forma de prezentare: Sticluta de 20ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.11.2021