Ulei esential integral de lavanda, 10ml, Bionovativ

Masaj si aromoterapie

In stoc
24,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei esential integral de lavanda, 10ml, Bionovativ

652366072

Toata industria parfumurilor, dezvoltata in ulti-mele trei secole, are la baza uleiul esential extras din aceasta planta, cu o mireasma delicata si cu o actiune asupra psihicului extrem de intensa. Aroma lavandei induce o stare de liniste, relaxare, alunga stresul, favorizeaza detensionarea psihica si, in unele cazuri, induce chiar somnul. Numele de lavanda vine de la verbul latin lavare = a spala, inca din antichitate mirosul acestei plante fiind asociat cu starea de curat, proaspat spalat. Si, Intr-adevar, lavanda curata aerul de germenii de mucegai, alunga insectele si, cel mai important, curata mintea de emotiile si gandurile negative.

Ingrediente: lavanda (Lavandula angustifolia), ulei esential 100%.

Mod de utilizare: se iau cate 3-4 picaturi, de 2 ori pe zi. Fiecare doza se dizolva in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.

Avertizari:

Nu se va depasi doza indicata si nu se va administra nediluat. Se administreaza doar diluat In miere sau ulei alimentar, nu si In apa. Nu se administreaza femeilor Insarcinate sau care alapteaza.

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale,Aromatice si Produse ale Stupului

Notificare nr. 11210/02.08.2017

Mod de prezentare: un flacon cu 10ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2022