Ulei esential de Ravensara Aromatica, 10ml, Mayam

Frumusete si ingrijire

Brand: MAYAM
In stoc
14,85 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei esential de Ravensara Aromatica, 10ml, Mayam

652356465

Cu mirosul sau dulce aromatic, este o esenta cu actiune tonifianta, imunostimulatoare, reduce stresul si oboseala. Are proprietati antivirale, antiseptice, antiinfectioase si antalgice.

Proprietati:

- Este obtinut prin distilare cu abur din frunze, rezultand un lichid fluid clar, culoare incolor usor galbui, cu miros proaspat, aromatic, usor condimentat, similar putin cu anasonul.

- Antiviral, antiinfectios; detensionant, antistres; tonifiant cutanat si nervos; usor analgezic; fortifiant; imunostimulant; expectorant, respirator.

- Este indicat pentru masaje de relaxare; masaje pentru stimularea sistemului imunitar; gripa si infectii virale; acnee, herpes; infectii cutanate usoare; oboseala, stres, nervozitate; oboseala musculara; curatarea aerului din incaperi (in special unde sunt persoane bolnave).

Avertizari: A nu se confunda cu uleiul de Ravintsara (cinnamomum camphora) care este un cu totul alt ulei, ce are proprietati diferite.

Forma de prezentare: Sticluta de 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.09.2021