Ulei esential de neem, 10ml, Steaua Divina

Masaj si aromoterapie

In stoc
11,55 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei esential de neem, 10ml, Steaua Divina

652359157

Uleiul de Neem este un ulei obtinut prin presarea la rece a fructelor si a semintelor de neem. Este un ulei hidrosolubil, putand fi amestecat foarte bine cu apa sau in solutii apoase.

Actiuni: antibacterian, antiviral, puternic antifungic, antiseptic, antiparazitar, regenerarant, calmant, emoilent, restaureaza elasticitatea pielii, insectifug general demonstrat pentru peste 400 de specii de insecte, ierbicid si insecticid pentru uz casnic, veterinar si forestier.

Ingrediente: Ulei esential de neem (Azadirachta indica) 100%.

Mod de utilizare:

  • Se foloseste ca adaos in diverse produse cosmetice sau medicinale, dupa caz, in proportie de 5-20%. Se poate utiliza si pur, aplicat local pe piele, pentru cine tolereaza mirosul.
  • Ca insectifug: cateva picaturi intr-o lotiune sau ulei repelent pentru a descuraja insectele pentru animale de casa. Ca unguent in procent de cca. 25% sau inclus in sampon 5-10%.
  • Ca pesticid: 1 litru de apa calda, o lingura de sapun lichid (poate fi preparat din fulgi de sapun neutru sau de menaj), 10 ml ulei de Neem. Se pulverizeaza pe frunzele si trunchiul plantelor si pe sol o data pe saptamana. Daca ploua, se repeta operatiunea. Solutia este pentru combaterea insectelor. Nu ucide instantaneu insectele deja stabilite pe plante, dar va respinge depunerea altora. Neemul combate dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii si diversi gandaci. Nu afecteaza fluturii, buburuzele sau albinele.

Forma de prezentare: Sticluta de 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.11.2021