Ulei esential de lamaie verde, 10ml, Mayam

Masaj si aromoterapie

Brand: MAYAM
In stoc
12,10 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei esential de lamaie verde, 10ml, Mayam

652356453

Are un miros foarte placut si numeroase intrebuintari. In cosmetica este apreciat pentru ingrijirea tenului gras, in tratamente de intretinere a siluetei sau pentru ingrijirea unghiilor. In aromaterapie este apreciat pentru efectul revigorant si tonic iar in parfumerie pentru mirosul ce imbina note citrate, dulci si amarui.

Proprietati:

- Este un ulei esential cu multiple proprietati benefice pentru piele si organism in general. Parfumul sau se deosebeste de cel al lamaii galbene, impletind prospetimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare. Este folosit in cosmetica pentru ingrijirea pielii cu tendinte de ingrasare si acneice, fiind si un bun agent antiseptic; este drenant si stimuleaza sistemul limfatic. In aromaterapie este folosit pentru efectul tonic si stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator si antispasmodic.

- Antiseptic general si bactericid, dezobturant al porilor, ajuta la curatarea si purificarea pielii; anti-imbatranire, antioxidant, tonifiant, contribuie la intretinerea tesutului cutanat; drenant limfatic, stimulator al microcirculatiei, excelent pentru imbunatatirea circulatiei; antiinflamator, util pentru artrita si reumatism; tonic si stimulant al sistemului nervos; revigorant pentru cei depresivi sau epuizati; parfumant placut, optimizant.

- Este indicat pentru curatarea si ingrijirea pielii in general, a tenurilor grase sau cu tendinte acneice in particular; imbunatatirea conditiei pielii si ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule; celulita, tratamente cosmetice pentru intretinerea siluetei, circulatie limfatica si sanguina deficitara; intretinerea musculaturii si articulatiilor; ingrijirea scalpului, igiena orala; combaterea oboselii, a epuizarii fizice si mentale, animarea spiritului, diminuarea starilor de apatie si letargie; parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaleta cu aroma proaspata, ca nota de varf pentru formularea parfumurilor.

Mod de utilizare:

- Este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, compozitii pentru aromaterapie si produse de parfumerie.

- Ca ingredient pentru prepararea compozitiilor cosmetice, dozaj uzual recomandat 0,5-2%; ca ingredient in cleansere, geluri de dus si baie, sampoane; ca ingredient in tonere, masti, creme, geluri, lotiuni si balsamuri.

- Aplicat local, punctual pe herpes si negi, cu ajutorul unui betisor cu vata; inclus intr-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule si ingrijirea unghiilor; incorporat intr-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau in combinatie cu alte esente; sub forma de masaj pe coloana vertebrala sau pe plexul solar, diluat in ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos si efecte pozitive asupra spiritului.

- Ca ingredient in odorizante de camera sau in sprayuri pentru parfumarea si improspatarea incaperilor; in vaporizatoare si candele pentru parfumarea ambientului si aromaterapie; alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide.

Forma de prezentare: Sticluta de 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.09.2021