Ulei esential de eucalipt, 10ml, Niavis

Masaj si aromoterapie

Brand: NIAVIS
In stoc
9,90 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei esential de eucalipt, 10ml, Niavis

652355998

Uleiul distilat din frunzele de eucalipt este recunoscut si utilizat la scara larga pentru tratarea afectiunilor respiratorii, fiind un ingredient des intalnit in numeroase produse farmaceutice. Alaturi de actiunea pozitiva asupra sistemului respirator, uleiul de eucalipt este folosit si in igiena orala sau ca purifiant al mediului.

Proprietati:

- Produsul este: antimicrobian, antibacterian, expectorant, mucolitic, decongestionant nazal, antiseptic, antiviral, purifiant, antifungic, antiparazitar, antiputrescent, racoritor, improspatant, detensionant muscular, pozitivant, tonic, repulsiv pentru insecte.

- Este recomandat a fi utilizat in caz de: nas infundat, congestii ale cailor respiratorii, raceli, faringite, marirea capacitatii respiratorii, adjuvant in tratarea infectiilor apartului respirator, probleme respiratorii (tuse, sinuzita, bronsita), dermatite bacteriene, muscaturi de insecte, masajul musculaturii si incheieturilor, purificarea si dezodorizarea aerului, improspatarea asternuturilor si a rufelor, curatarea carpetelor si a covoarelor.

Ingrediente: 100% ulei esential de eucalipt (Eucalyptus Globulus).

Mod de utilizare: 3-5 picaturi amestecate cu apa.

Avertizari:

- Ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare.

- Este un produs dermocaustic, a nu se utiliza pur pe piele, doar diluat in ulei vegetal sau inclus in creme.

- A se evita contactul cu ochii. Contraindicat in sarcina si la copiii mici. A nu se ingera si a nu se lasa la indemana copiilor. Uzul intern se recomanda sub indrumarea unui medic sau aromaterapeut.

Forma de prezentare: Sticla de 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.08.2021