Ulei de Somon MAR-IN-OIL cu Omega 3 + Vitamina E, 60 capsule, Marnys

Suplimente alimentare

Brand: MARNYS
In stoc
65,47 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei de Somon MAR-IN-OIL cu Omega 3 + Vitamina E, 60 capsule, Marnys

652365551

Mar-in-oil este un supliment nutritiv cu continut de acizi grasi omega 3 dha si epa din ulei de somon, imbogatit cu vitamina e naturala. Contribuie la sanatatea si integritatea sistemului cardiovascular si a sistemului nervos central.

Proprietati:

  • MAR-IN-OIL este un supliment obtinut din ulei natural de somon, imbogatit cu vitamina E. Prin actiunea ingredientelor sale de cea mai buna calitate, contribuie la functionarea optima a sistemului cardiovascular si a sistemului nervos central, in timp ce protejeaza vederea si ofera multe alte beneficii pentru sanatate.
  • Principalele componente ale uleiului de somon – acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA), acizi grasi Omega 3, au proprietati importante cardioprotectoare, fiind principalii aliati ai organismului in reducerea riscurilor de aparitie a bolilor cardiovasculare. Au capacitatea de a reduce nivelul trigliceridelor cu pana la 30%, dar si de a reduce presiunea arteriala.
  • Ajuta functia vizuala, optimizand structura retinei, iar cu ajutorul Vitaminei E, antioxidant natural foarte puternic, protejeaza celulele, tesuturile si ADN-ul in fata daunelor provocate de stress-ului oxidativ.
  • Omega 3 sustine functiile creierului si joaca un rol esential in protejarea tesuturilor nervoase, precum si in stimularea transmitatorilor nervosi. Sprijina memoria, capacitatea de concentrare si combate starile de anxietate.

Compozitie: Ulei de somon 500mg, Vitamina E (D-alfa-tocoferol) 10mg.

Mod de administrare: Se administreaza 1 gelula pe zi, inainte de pranz.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 23.02.2022