Ulei de rodie Bio, 10ml, Mayam

Frumusete si ingrijire

Brand: MAYAM
In stoc
12,10 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei de rodie Bio, 10ml, Mayam

652356428

Cu proprietati antioxidante forte si un continut remarcabil de substante anti-inflamatoare si anti-radicalare, uleiul de rodie este o alegere buna pentru aplicatii de combatere a ridurilor, anti-age, de stimulare a regenerarii pielii, de redensificare si sporire a elasticitatii cutanate.

Proprietati:

- Rodia este cunoscuta pentru calitatile sale nutritionale si medicinale de exceptie. La fel de pretios este insa si uleiul extras din semintele de rodie, bogat in substante antioxidante, polifenoli, fitosteroli si vitamine, ce a devenit recunoscut si apreciat pe buna dreptate ca activ cosmetic cu multiple virtuti.

- Uleiul din seminte de rodie contine o serie de elemente ce se regasesc foarte rar in uleiurile vegetale utilizate in cosmetica, de pilda:

- Acidul punicic, conform testelor si studiilor stiintifice, promite regenerare tisulara, actiune antimicrobiana si anti-inflamatoare, imbunatatirea elasticitatii pielii. Acidul gallic este responsabil pentru reparare si cicatrizare. Acidul ellagic este studiat pentru diminuarea degradarii colagenului si reducerea raspunsului inflamator partial responsabile pentru imbatranirea pielii, in special pentru fotoimbatranire cauzata de expunerea la razele UV.

- Antioxidant forte, reduce efectele negative ale proceselor oxidative; antiradicalar, lupta impotriva efectelor razelor ultraviolete si a factorilor de mediu; antirid, cu actiune de prevenire a formarii ridurilor; anti-age, contracareaza efectele si semnele imbatranirii; regenerator, restructurant, strimuleaza mecanismele de reparare a pielii; emolient, elasticizant, stimuleaza proliferarea keratinocitelor.

Mod de utilizare:

- Este un ulei bogat si concentrat, se foloseste mai degraba ca un activ cosmetic si nu ca un ulei vegetal obisnuit.

- Se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient in compozitii cosmetice, dozaj indicativ 1 - 10%.

- Poate fi folosit, de asenenea, in preparate emulsionate, unde se incorporeaza la rece, la faza finala; ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri faciale sau de ingrijire a zonei ochilor; ca ingredient pentru prepararea de creme si balsamuri specifice pentru pielea deteriorata.

Forma de prezentare: Sticluta de 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.04.2022