Ulei de masaj Testosterol, 100ml, Steaua Divina

Masaj si aromoterapie

In stoc
39,78 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652359256

Este un produs cu efect de imbunatatire a functiilor si structurilor testosteron dependente atat la barbati cat si la femei (organe genitale, hipofiza, pancreas endocrin, metabolism, oase, rinichi).

Ingrediente: Ulei de masline (Olea europea fruit oil), extract din plante: Branca-ursului (Heracleum sphondylium), Piperul baltii (Polygonum hydropiper), Schinduf (Trigonella foenum graecum), Telina (Apium graveolens), Napraznic (Geranium robertianum), Guajacum (Guajacum officinale), Smilax (Smilax officinalis).

Mod de utilizare: Pentru uz extern se aplica prin pulverizare uleiul ca atare, preferabil direct pe pielea umeda, pentru o mai buna absorbtie si se maseaza usor.

Precautii: Sarcina, alaptare, perioada menstruala, metroragii, tratamente cu medicamente hormonale de sinteza, anticoagulante. Pentru testarea sensibilitatii sau a eventualelor alergii la una din componentele produsului, se aplica pe o portiune mica de piele, inainte de utilizare.

Forma de prezentare: Spray de 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.11.2021