Ulei de macadamia, 60ml, Sabio

Ingrijirea corpului

Brand: SABIO
In stoc
25,85 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei de macadamia, 60ml, Sabio

652355066

Uleiul de macadamia, extras prin presare la rece din pulpa nucii de macadamia, este considerat un produs exotic, cu multiple beneficii pentru organismul uman. Aplicat pe piele, este usor absorbit, fara sa lase o senzatie grasa, ceea ce il face deosebit de util pielii grase, mixte si acneice pentru hidratare, hranire si pentru reglarea secretiei de sebuum.

 Uleiul de macadamia este bogat in acizi grasi monosaturati, inclusiv acid oleic (Omega 9), care este foarte hidratant, regenerator si calmant pentru piele. Acesti acizi grasi au si reale calitati antiinflamatorii. Acidul linoleic (Omega 6) ce se gaseste in uleiul de macadamia, ajuta la refacerea barierei hidrolipidice a pielii si la reducerea pierderii de apa. Un alt compus antioxidant ce se gaseste in uleiul de macadamia este squalanul, un compus rar, cu calitati foarte benefice pentru piele. Squalanul se gaseste in mod natutal in organismul uman, insa aducand un aport suplimentar prin uleiul de macadamia, se poate reduce stresul oxidativ al pielii, preveni aparitia ridurilor si a semnelor de varsta. 

In plus, acest ulei poate fi utilizat ca si demachiant (simplu sau amestecat in parti egale cu ulei de jojoba), fiind foarte eficient in indepartarea machiajului tenului si chiar al ochilor, curatand porii in profunzime. Pentru ca se absoarbe foarte usor in piele, o cantitate foarte mica de ulei de macadamia poate fi folosita ca si ser hidratant si reparativ pentru zona ochilor, chiar si sub machiaj.

Ingrediente: macadamia ternifolia seed oil.

Tara de provenienta: Marea Britanie.

Forma de prezentare: spray de 60ml.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 02.08.2021

Categorii de produse