Ulei de cocos pentru uz cosmetic, 200g/220ml, Niavis

Dieta si nutritie

Brand: NIAVIS

Produs indisponibil Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Despre produs

652355994

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Proprietati:

- Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosmetica datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.

- Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

- Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la rancezire, avand o durată de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

Ingrediente: 100% ulei de cocos extra virgin, obținut prin presare la rece.

Forma de prezentare: Borcan de 200g/220ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.10.2021