Ulei de cocos, 350ml, Steaua Divina

Frumusete si ingrijire

In stoc
55,36 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei de cocos, 350ml, Steaua Divina

652359279

Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (vitamina E, vitamina K, minerale, fitosteroli) precum si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acid lauric). Uleiul de nuca de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura de 24°C se lichefiaza.

Dintre multiplele tipuri de ulei, uleiul din nuca de cocos este una din cele mai bune alegeri pentru gatit, deoarece este bogat in grasimi saturate (peste 90%), ceea ce inseamna ca este mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte. De asemenea, adaugat in alimente, uleiul de nuca de cocos imbunatateste semnificativ absorbtia unor minerale importante cum sunt magneziul si calciul, a unor vitamine din grupa B, a vitaminelor liposolubile (precum A, D, E, K) si a unor aminoacizi. Este usor de digerat, procesat rapid de catre ficat si nu ingrasa. Reprezinta un ingredient cheie in dietele vegane sau raw-vegane.

Compozitie: Ulei din nuca de cocos (Cocos nucifera) 100%, presat la rece.

Mod de administrare: Se utilizeaza extern pentru tratament si intretinere: in ingrijirea parului, tratarea matretii, ajuta la refacerea parului deteriorat dupa vopsire; in ingrijirea pielii, previne uscaciunea, asprimea sau ridurile care pot aparea pe piele; ca lubrifiant sexual (a nu se folosi in acelasi timp cu prezervativul); ca deodorant (impreuna cu un ulei esential adecvat).

Contraindicatii: Alergie la nuca de cocos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nu contine substante cu potential alergenic.

Mod de prezentare: Borcanel de 350ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.11.2021