Ulei de baza Neem (Azadirachta indica) Organic, 30ml, Soil

Remedii naturiste

In stoc
30,64 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17534996

Uleiurile de tip baza SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta, sunt in general presate la rece si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin presarea la rece a semintelor arborelui Neem, supranumit “liliac indian”.

Uleiul de tip Baza Neem poate fi utilizat in scop curativ si cosmetic, are proprietati imunostimulatoare, contine acizi grasi esentiali si este un insecticid natural. SOiL Ulei de tip Baza Neem (Azadirachta indica) Pur Organic ECOCERT 30 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon si nu este diluat.

Ingredient activ:

Un copac important, originar in subcontinentul indian, Neem este renumit din vechi timpuri in scopuri curative si cosmetice. Uleiul de tip Baza de Neem este cel mai frecvent utilizat pentru proprietatile sale antiseptice, antifungice, antibacteriene, antiinflamatorii, antipiretice, analgezice si imunostimulatoare.

Bogat si dens, acest ulei contine acizi grasi esentiali, ideali pentru utilizarea atat pe piele, cat si pe par, folosit in special pentru acnee si tulburari ale pielii. Puternic in miros si eficacitate, Uleiul de tip Baza de Neem este utilizat ca insecticid natural.

Mod de utilizare:

• A nu se administra intern. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor.
• Uleiurile de tip baza SOiL sunt in general uleiuri vegetale presate la rece. In aromoterapie, aceste uleiuri sunt folosite ca baza in care sunt diluate uleiurile esentiale concentrate SOiL.
• Fiecare ulei de tip baza are proprietati unice, cu numeroase beneficii. Amestecate cu uleiuri esentiale, sau utilizate ca atare, aceste uleiuri pot fi folosite pentru masaj, aplicare pe piele sau ca uleiuri de baie, care se adauga in apa calda pentru un plus de hidratare.

Certificari:

SOiL Ulei de tip Baza Neem (Azadirachta indica) Pur Organic ECOCERT 30 ml este 100% certificat organic de catre ECOCERT.

Ingrediente:

Ulei de tip baza organic de Neem (Azadirachta indica).

Forma de prezentare: 30 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021