Ulei Care Oil Luminous Smoouthening, 100ml, Wella Professionals

Ingrijirea parului si a scalpului

In stoc
62,35 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei Care Oil Luminous Smoouthening, 100ml, Wella Professionals

17538003

Luminous Collection reprezinta gama de produse de la Wella Professionals creata pentru a oferi clientelor o experienta superioara pentru parul lor, cu rezultate splendide de fiecare data: un par foarte neted, hidradat si luminos. Colectia de ingrijire este inspirata de unul dintre cele mai apreciate produse, uleiul pentru par Wella Professionals Oil Reflections.

Uleiul versatil ofera netezire, hidratare si reflexii luminoase parului.Ulei de par cu ulei de macadamia si ulei de avocado pentru hidratare, netezire si stralucire. Pentru par rebel si lipsit de luminozitate. Poate fi folosit ca produs de protectie, intensificator pentru stralucire, tratament intens leave-in si tratament inainte de samponare pentru parul foarte deteriorat.

Ingrediente: formula Active Cashmere Complex contine substante active de inalta calitate: Ulei de avocado, Extract de casmir (cheratina hidrolizata) si Zein.

Mod de utilizare: aplicati produsul pe parul umed pentru ingrijire intensa, efect de netezire si protectie in timpul uscarii cu feohnul. Pentru extra stralucire si finisare foloseste-l pe par uscat.

Forma de prezentare: 100ml.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 01.11.2021