Turmeric Extract Forte Natural, 120 capsule, Health Nutrition

Suplimente alimentare

In stoc
94,32 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Turmeric Extract Forte Natural, 120 capsule, Health Nutrition

652366023

In traditiile culturale orientale, precum medicina traditionala chineza si Ayurveda, turmericul este pretuit si folosit de peste 5000 de ani, datorita proprietatilor sale medicinale exceptionale.

Turmeric Extract Forte face parte din categoria de tratamente naturiste ce trateaza o gama extinsa de afectiuni. Acesta contine doua tipuri de extracte super-concentrate si pulbere din radacina de Curcuma longa de cea mai buna calitate, din agricultura certificata ecologic. Turmericul este numit planta-fenomen si, de aceea, i-au fost dedicate mii de studii medicale. Healthutrition va pune la dispozitie remedii naturiste create dupa retetele biologilor romani.

Ingrediente: sofran-de-India (Curcuma longa/ Curcuma sp.), rizom, pulvis- 150 mg; Sofran-de- India (Curcuma longa), rizomsiradacini, extract cu 95% curcumina: 120mg; Sofran-de-India (Curcuma longa), rizomsiradacini, extract 10:1: 100mg; capsula tare de gelatina; Piper-negru (Piper nigrum), pulvis: 30mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Mod de prezentare: un flacon cu 120 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.04.2022