Traumeel S unguent, 50 g, Heel

Medicamente fara reteta

Brand: HEEL
In stoc
27,95 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7509515

Ce este Traumeel S unguent si pentru ce se utilizeaza

Traumeel S unguent contine un amestec de principii active homeopatice. Traumeel S unguent este un medicament homeopatic traditional folosit pentru ameliorarea simptomelor inflamatorii si dureroase din luxatii si alte traumatisme ale aparatului locomotor. Daca dupa 5 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Cum sa utilizati Traumeel S unguent

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza uzuala este:
- Adulti si copii - masati usor o bucata de cca 1,5 cm de unguent pe suprafata afectata, de 3 ori pe zi sau mai des.
Daca starea se inrautateste sau simptomele nu se amelioreaza in decurs de 5 zile, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra.

Daca utilizati mai mult Traumeel S unguent decat trebuie: nu au fost raportate cazuri de supradozaj.

Daca uitati sa utilizati Traumeel S unguent: nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Luati doza urmatoare la ora obisnuita.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Traumeel S unguent poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Foarte rar, afectand mai putin de 1 pacient din 10000: reactii alergice cum ar fi: inflamatii cutanate, mancarime, roseata, tumefactie.

Daca prezentati oricare dintre aceste simptome, trebuie sa incetati administrarea de Traumeel S.

Forma de prezentare: tub cu 50 g unguent

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.