Tratament pentru par Crescina HFSC Transdermic Treatment 1300 Man, 10+10 fiole, Labo

Ingrijirea parului si a scalpului

Brand: LABO
In stoc
565,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament pentru par Crescina HFSC Transdermic Treatment 1300 Man, 10+10 fiole, Labo

17537095

Crescina Tratament dermato-cosmetic complet Anti-Hair Loss HSSC si Crescina Re-Growth HFSC 100%, este un tratament dermato-cosmetic de uz topic care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie. Crescina re-growth HFSC 100% (fiole galbui) favorizeaza re-cresterea fiziologica a firelor de par, in timp ce Crescina anti-hair loss HSSC (fiole transparente) previne si combate cauzele fiziologice ale caderii parului. Special conceput pentru stadii avansate de rarire si cadere a parului.

Compozitie: Compozitia de baza a preparatului este alcatuit din doi aminoacizi, cisteina si lizina (componentele de baza ale keratinei parului), un factor special de crestere numit glicoproteina si ingrediente vasodilatatoare intr-un vehicul hidroalcoolic: o serie de teste de eficacitate indica capacitatea acestei compozitii de a stimula cresterea naturala a parului, actionand asupra foliculilor de par care sunt inca activi sau partial inactivi.

Nu are efect asupra foliculilor de par total atrofiate.

Mod de utilizare:

Fiolele Crescina HSFC si HSSC sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana alternativ cu o pauza de 2 zile).

Fiolele se vor folosi de preferat pe scalpul uscat si curatat in prealabil cu samponul specific Crescina Re-Growth.

Fiecare cutie este pentru un tratament dermato-cosmetic de o luna (care poate fi repetat de mai multe ori pe an).

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic intre 2 si 4 luni.

Forma de prezentare: 10+10 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.06.2022