Tratament pentru ochi si pleoape Grad 3 Plus Fillerina 932, 15ml, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
In stoc
262,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538512

Fillerina 932 Ochi si Pleoape consta intr-un amestec format din 9 tipuri de molecule diferite de Acid Hialuronic, care prezinta un grad deosebit de penetrare in straturilor pielii (test ex vivo cu Celule Franz): in felul acesta ajuta la mentinerea unui efect de umplere a ridurilor si tesuturilor si la remodelarea pleoapelor. Efectul moleculelor de acid hialuronic este completat de 3 tipuri de molecule de colagen si 2 tipuri de molecule de elastina cu greutati moleculare diferite.

Compozitie: Tratamentul contine un amestec format din 9 tipuri de molecule diferite de acid hialuronic, care prezinta un grad deosebit de penetrare in straturilor pielii (test ex vivo cu Celule Franz): in acest mod ajuta la mentinerea unui efect de umplere a ridurilor si tesuturilor si la remodelarea pleoapelor.

Mod de utilizare: Se recomanda aplicarea de doua ori pe zi, dimineata si seara, prin distribuirea gelului, lasand ingredientele active sa penetreze pentru 2-3 minute masand apoi cu ajutorul aplicatorului specific. Flacon etans cu aplicator special cu varf in forma de deget.

Recomandari: Pentru riduri laba-gastei profunde si lasarea pronuntata a pleoapelor

Forma de prezentare: 15ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.11.2021