Tratament masca pentru par vopsit Intensive Color Vibrancy Boost, 500ml, Syoss

Frumusete si ingrijire

Brand: SYOSS
In stoc
40,84 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament masca pentru par vopsit Intensive Color Vibrancy Boost, 500ml, Syoss

652367066

Masca de par Syoss Intensive pentru par vopsit sau cu suvite colorate. 

Proprietati:

- Formula de prelungire a intensitatii culorii protejeaza culoarea pana la 12 saptamani* si confera parului culoare intensa, vibranta si stralucire.

- Formulele concentrate sunt create de experti si inspirate de principiile japoneze de ingrijire si frumusete.

- Ingredientele naturale de inspiratie asiatica sunt combinate cu de 5 ori mai multi aminoacizi**, componente naturale ale fibrei capilare, pentru a asigura performante optime, lasand un par puternic si cu aspect sanatos.

* Daca este utilizata in combinatie cu Samponul pentru par vopsit.                                           

** Fata de portofoliul de baza al Syoss.

Mod de utilizare:

1. Pre-samponare: Pentru ingrijire delicata. Aplicati delicat pe parul ud sau uscat si clatiti abundent. Folositi periodic.

2. Balsam: Pentru descurcarea parului incalcit. Aplicati delicat pe parul ud, dupa sampon si clatiti abundent. Folositi periodic.

3. Masca: Pentru ingrijire in profunzime. Aplicati delicat pe parul ud dupa spalare si lasati sa actioneze timp de 2-3 minute. Clatiti abundent. Folositi de 2-3 ori pe saptamana.

4. Masca pentru noapte: Pentru ingrijire intensiva. Aplicati o cantitate mica pe parul uscat sau sters cu prosopul. Lasati sa actioneze toata noaptea si spalati a doua zi. Folositi de 1-2 ori pe saptamana.

Forma de prezentare: recipient de 500ml.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 12.07.2022