Tratament complet pentru stadii medii de cadere si rarire a parului la femei Crescina Follicular Islands 1900, 20 fiole, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
In stoc
516,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament complet pentru stadii medii de cadere si rarire a parului la femei Crescina Follicular Islands 1900, 20 fiole, Labo

652359725

Este un tratament dermato-cosmetic complet care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie. Tratamentul dermato-cosmetic complet este recomandat in cazurile de cadere a parului datorate unor cauze fiziologice – nu patologice, asociate cu caderea contemporana a parului si nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati. Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna.

Compozitie:

Re-Growth Hair Follicular Islands (fiole brune) contin nucleul Crescina Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina si Stem-Engine) care ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului si complexul special dezvoltat pentru Insulele Foliculare Capilare (Glicogen, Glutamil-amido-etil-indol, Lupinus albus, Prolina, Extract de Triticum vulgare + Glicina max + Scutellaria baicalensis) ce contribuie la re-cresterea si dezvoltarea acestora.

Fiolele transparente contin ingrediente active impotriva caderii parului (Hydroxiprolina, Acid Aspartic, Activator Enzimatic), imbogatite cu taurina, proteine din drojdie, Acetil Tetrapeptida si complexul HSSC.

Mod de utilizare:

Fiolele Crescina Follicular Islands impotriva caderii si raririi parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil cu samponul specific Crescina impotriva raririi parului sau pe parul ud, imediat dupa spalare.

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Forma de prezentare: 20 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.05.2022