Tratament complet pentru stadii avansate de cadere si rarire a parului la femei Crescina Follicular Islands 2100, 20 fiole, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
In stoc
847,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament complet pentru stadii avansate de cadere si rarire a parului la femei Crescina Follicular Islands 2100, 20 fiole, Labo

652359726

Crescina Follicular Islands este un tratament dermato-cosmetic de uz topic, sub forma de fiole, care favorizeaza re-cresterea fiziologica a firelor de par in zonele afectate de rarire, in cazul in care foliculii de par nu sunt complet atrofiati. Prin ingredientele sale active (Glicogen, Lupinus albus, Glutamil-amido-ethil-indol, Prolina si Extract de Triticum vulgare+Glicina max+ Scutellaria Baicalensis), Crescina Follicular Islands ofera o ingrijire specifica Insulelor foliculare capilare, structuri importante pentru bogatia capilara (foliculii singulari capilari produc 30-40% din cantitatea totala de par, in timp ce insulele foliculare reprezinta cea mai mare parte a mostenirii capilare, deoarece acestea constituie, in medie, 60-70% din cantitatea totala de par).

Formula este imbogatita cu ingrediente active ale complexului Crescina HFSC 100% (Cisteina, Lizina, Glicoproteina si Tehnologia Stem-Engine) pentru a stimula regenerarea parului.

Mod de utilizare: impotriva raririi parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil cu samponul specific Crescina impotriva raririi parului sau pe parul ud, imediat dupa spalare.

Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna.

Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Mod de prezentare: o cutie cu 20 de fiole.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.05.2022