Tratament anticadere par Gerovital H3 Derma+, 12 fiole x 10ml, Gerovital

Frumusete si ingrijire

In stoc
83,85 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament anticadere par Gerovital H3 Derma+, 12 fiole x 10ml, Gerovital

7508560

Caderea parului se afla pe lista problemelor cu care se confrunta foarte multe persoane, atat femei, cat si barbati, nefiind o problema de neglijat in momentul in care cantitatea de par pierduta depaseste limitele normale. Alopecia este datorata multor factori precum: dieta neadecvata, deficienta de vitamine, diferite boli, afectiuni ale sistemului imunitar, afectiuni hormonale, sarcina, tratamente neadecvate aplicate parului (vopsit excesiv, decolorat), stresul, etc.
Hipoalergenic. Fara parabeni

Actiune:

Procapilul, complex biologic activ actioneaza asupra cauzelor care provoaca alopecia.
Biocapigen-ul, amestec de principii biologice active de origine botanica si de biosinteza actioneaza sinergic in vederea eliminarii tuturor cauzelor care pot provoca caderea parului.
Extractul din radacina de Maca se utilizeaza in stimularea cresterii parului, prevenirea alopeciei si protejarea parului impotriva stresului endogen si exogen.

Utilizare:

Continutul unei fiole se aplica pe scalpul umed, dupa spalarea cu Samponul Anticadere Derma+ astfel: in prima saptamana de 2-3 ori, perioada urmatoare max. 2 ori pe saptamana pana la ameliorarea caderii parului, dar nu mai mult de 3-4 luni.
Tratamentul se poate relua dupa o pauza de 2 luni. Nu se clateste.

Beneficii:

Opreste caderea excesiva si stimuleaza cresterea parului sanatos.

Prezentare:

12 fiole x 10 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.