Total Mix sinergie de microelemente coloidale 20 ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
29,72 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535526

Total Mix este un amestec sinergic, 100% natural, de minerale coloidale: aur, cupru, agint, cupru, magneziu, zinc, crom, vanadiu. Produsul este recomandat pentru persoanele care isi doresc o stare generala cat mai buna, pe plan fizic, energetic, emotional si mental, fara a avea o problema anume pe care sa doreasca sa o remedieze.

Produsul este recomandat pentru persoanele care isi doresc o stare generala cat mai buna, pe plan fizic, energetic, emotional si mental, fara a avea o problema anume pe care sa doreasca sa o remedieze.

Cu toate acestea, el isi gaseste o utilizare de exceptie si in cazul problemelor care apar la varste inaintate, avand un spectru larg de actiune.

Mod de utilizare

In mod obisnuit se utilizeaza cate 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Efecte specifice sunt amplificate daca produsul este mentinut un timp in cavitatea bucala.

Aceasta cantitate este relativa, fiind bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

Culoarea sa specifica este datorata prezentei aurului si cuprului coloidal, si poate fi observata in momentul in care se toarna produsul in dopul flaconului

Reactii adverse

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. In cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii. Persoanele alergice la una dintre componente, sau suferind de maladia Wilson sau hematocromatoza, nu ar trebui sa utilizeze aces produs.

Informatii suplimentare

Nu necesita refrigerare dupa deschidere. Pentru utilizare, se poate utiliza dopul flaconului, capacul dozator, sau o lingurita/lingura. Este de preferat sa nu se bea direct din flacon, datorita potentialei contaminari cu saliva. Lingurita, lingura sau recipientul utilizat poate fi din aproape orice material: plastic (alimentar), sticla, ceramica, inox, metale argintate sau aurite, sau chiar cupru (lustruit). Lucrarile dentare metalice nu vor fi afectate si nu vor afecta calitatea cuprului coloidal. Contactul pentru timp scurt (minute sau ore) cu materialele mentionate nu va afecta in nici un fel calitatea cuprului coloidal.

Forma de prezentare: Sticla 480ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021