Tonimel Imunoplus, 20 fiole, Api Vitalis

Remedii naturiste

In stoc
79,81 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535545

Laptisorul de matca crud este un super aliment recunoscut din antichitate ca fiind un puternic tonifiant fizic si intelectual. Regina stupului se hraneste exclusiv cu acest elixir, traind pana la 5 ani (de 40 de ori mai mult decat albinele lucratoare). Este bogat in 10HDA, laptisorul de matca este un adevarat aliat al sistemului imunitar in lupta sa impotriva bacteriilor si virusurilor. Singura sursa naturala de acetilcolina, protejeaza memoria si sistemul nervos impotriva stresului, redand vitalitatea trupului si a mintii. Este bogat in vitaminele din complexul B, minerale, proteine si aminoacizi, laptisorul de matca este un remediu natural impotriva oboselii fizice si psihice.

Polenul este considerat cel mai complet aliment. Fiind un probiotic vegetal, reface flora intestinala si regleaza tranzitul intestinal intr-un mod natural. Combate carentele de vitamine si minerale cauzate de alimentatia moderna.

Propolisul este folosit de albine ca o bariera de protectie impotriva virusurilor, bacteriilor si ciupercilor parazite. Este un foarte eficient antibiotic natural, este recomandat mai ales in perioada sezonului rece. Stimuleaza celulele sistemului imunitar, facandu-le mai active si mai rezistente.

Mod de utilizare:

Adulti: 2 flacoane in fiecare zi, de preferinta inainte de micul dejun.
Copii: 1 flacon in fiecare dimineata, de preferinta inainte de micul dejun.

Forma de prezentare: Cutie 20 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021