Tinctura leurda, 50ml, Dacia Plant

Remedii naturiste

In stoc
9,90 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17537332

Tinctura leurda are efect de tonifiere, este fluidifiant sanguin, hipotensor, hipocolesterolemiant, detoxifiant si reintineritor. Contribuie la fluidificarea sangelui, mentinerea tendintei de coagulare in limite normale, eliminarea disconfortului care apare la nivelul: sistemului venos al membrelor inferioare, venelor hemoroidale, protejarea vaselor capilare sanguine, mentinerea concentratiei normale a colesterolului in sange, eliminarea lichidelor retinute in exces in corp, detoxifierea organismului, mentinerea tensiunii arteriale in limite normale si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Extract 1:2 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 45/55 in raport de masa) din frunze de leurda (Allium ursinum).

Mod de administrare: Intern, destinat adultilor: cate 1 - 2 lingurite de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3 - 4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.

Precautii:

Se administreaza cu prudenta persoanelor aflate in tratament cu medicamente anticoagulante.

La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Forma de prezentare: 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.03.2021

Categorii de produse