Thuja Clear, 15ml, Bionovativ

Frumusete si ingrijire

In stoc
39,78 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Thuja Clear, 15ml, Bionovativ

652366085

Uleiul de migdale dulci are efect antiinflamator, usor antiseptic, normalizand procesele trofice si hidratarea pielii.

Uleiul esential de Arbore de ceai (Tea Tree) este unul din cele mai puternice antibiotice, antivirale si antifungice din lume, motiv pentru care este folosit cu succes in toate tipurile de infectii cutanate.

Uleiul esential de Bergamota (Portocala amara / Citrus bergamia) este un antiseptic bland, avand in acelasi timp si efecte antiinflamatoare, cicatrizante si calmante.

Uleiul esential de Grapefruit (Citrus paradisi) si Lamai (Citrus limonium) au efect antiinfectios si potenteaza efectul antiviral al uleiului de tuia.

Uleiul esential de Tuia (Thuja occidentalis) este mult folosit in cosmetica si dermatologie pentru ca trateaza cu succes negii, indiferent de localizari.

Ingrediente: Oleum amygdali, Aetheroleum Melaleuca, Aetheroleum Thuja occidentalis, Acidum Salicycum, Aetheroleum Citrus bergami, Aetheroleum Caryophylli, Aetheroleum Citrus Paradisi, Aetheroleum Citrus Limonium.

Mod de folosire: se aplica local, de 3 ori pe zi, timp de 21-56 zile, folosind aplicatorul incorporat in capac. inainte de aplicare, se curata bine zona, cu un tifon umed, pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte si pentru a facilita patrunderea produsului in profunzime. In cele mai multe cazuri, rezultatele sunt vizibile dupa 3 saptamani: imperfectiunile se usuca si cad. In cazul recidivelor, se completeaza tratamentul cu remedii recomandate de medic.

Precautii:

Contraindicat persoanelor alergice la plantele din compozitia produsului. A se evita contactul cu ochii si mucoasele. Persoanele insarcinate sau care alapteaza vor consulta medicul inainte de utilizarea acestui produs. A se consulta medicul in cazul in care natura unei probleme de piele este neclara. A se inceta folosirea produsului, daca se dezvolta o hipersensibilitate la unul dintre ingredientele produsului.

Mod de prezentare: recipient de 15ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.04.2022