Theraflu Sinus Raceala si Gripa, 10 plicuri, GSK

Medicamente fara reteta

Brand: GSK
In stoc
22,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Theraflu Sinus Raceala si Gripa, 10 plicuri, GSK

7520564

Theraflu Sinus raceala si gripa contine o combinatie de 2 substante active care actioneaza asupra simptomelor asociate racelii si gripei: paracetamolul este un calmant al durerii (analgezic) si reduce febra; clorhidratul de fenilefrina este un decongestionant nazal si un decongestionant al sinusurilor; acesta actioneaza prin vasoconstrictie pentru a reduce edemul si umflarea mucoasei nazale.

Substantele active din Theraflu Sinus raceala si gripa actioneaza impreuna pentru reducerea simptomelor majore asociate racelii si gripei, care includ: congestia nazala si sinusala, durerile de intensitate mica, durerile de cap. Ajuta deasemenea la scaderea temporara a febrei.

Beneficii:

  • Reduce temperatura atunci cand aveti febra;
  • Reduce congestia nazala si presiunea asupra sinusurilor;
  • Efectul se instaleaza rapid.

Ingrediente: un plic unidoza cu pulbere pentru solutie orala contine paracetamol 650 mg si clorhidrat de fenilefrina 10 mg.

Mod de utilizare: continutul unui plic se dizolva in aproximativ 250 ml de apa fierbinte, dar nu clocotita. A se bea cald.

Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: luati un plic la fiecare 4 pana la 6 ore, dupa cum este nevoie, pana la 3-4 plicuri pe zi.

Precautii:

Nu utilizati mai mult de 5 zile. Daca simptomele persista mai mult de 5 zile sau se agraveaza sau daca febra persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului dumneavoastra.
Nu depasiti doza recomandata.
A nu se administra copiilor cu varsta mai mica de 12 ani.

Forma de prezentare: cutie cu 10 plicuri unidoza a cate 14,875 g pulbere pentru solutie orala.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 27.04.2022