Test rapid AMP SARS CoV-2 IgG/IgM, 10 bucati, Bio Max Pharma

Tehnico-Medicale

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

99,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17536780

Aceste teste se folosesc doar de catre personal medical calificat!

Teste rapide SARS-CoV-2 IgG/IgM imunocromatografice pentru detectia calitativa a anticorpilor IgG si IgM, in probe de sange integral, ser si plasama umana in sprijinul diagnosticarii infectiilor cu noul Coronavirus.

Test rapid imunocromatografic pentru detectia calitativa a anticorpilor IgG si IgM pentru Coronavirus 2 al Sindromului Respirator Acut Sever (SARS-CoV-2) in probe de sange integral, ser si plasma umana in sprijinul diagnosticarii infectiilor de Coronavirus (Covid-19).

Recomandarea producatorului este ca testarea sa se faca prin intermediul persoanelor calificate in domeniul medical. Bio Max Pharma Company a decis ca testele sa fie vandute catre agenti economici, clinici medicale, cabinete medicale, aziluri de batrani, unitati militare, SEAP.

Principiu:

Testul se realizeaza prin aplicarea probei din extract in locasul probei (S) al casetei si observarea formarii linilor colorate.

Antigenii proteici nucleocapsidici de SARS-CoV-2 sunt detectati prin utilizarea de anticorpi monoclonali cu sensibilitate ridicata. Proba migreaza prin efect de capilaritate de-a lungul membranei. 

Daca sunt prezenti in proba, antigenii de SARS-CoV-2 interactioneaza cu anticorpii monoclonali conjugati cu particule de aur coloidal si sunt capturati de anticorpii monocleali secundari imobilizati in zona de test (T).

O linie colorata se va forma in zona d etest (T). Prezenta acestei linii colorate indica un rezultat pozitiv, in timp ce absenta ei indica un rezultat negativ. 

Ca si procedura de control, o linie colorata trebuie sa apara in zona de control (C), confirmand faptul ca o cantitate suficienta de proba a fost absorbita. 

Precautii:

Doar pentru uz profesional de diagnostic in vitro.

Pentru uz extern. A nu se inghiti.

A se utiliza echipament de protectie: halat, manusi de unica folosinta, ochelari de protectie.

Probele sunt potential infectioase, prin urmare trebuie manevrate cu precautie.

A se evita contaminarea incrucisata a probelor folosind un nou recipient de colecare pentru fiecare proba obtinuta.

Testul si accesoriile sunt destinate unei singure utilizari. A se arunca dupa utilizare in concordanta cu normativele locale sau regulile laboratorului pentru eliminarea deseurilor potential infectioase. 

A nu se folosi tampoane nazofaringiente, altele decat cele incluse in kit.

A nu se utiliza caseta dupa data de expirare.

A nu se utiliza caseta in cazul in care folia este perforata sau nu este sigilata corespunzator.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Umiditatea si temperatura pot afecta rezultatele.

A nu se realiza testarea in incaperi cu flux puternic de aer, ventilator electric, aparat de aer conditionat cu putere mare.

Solutia tampon pentru extractie contine 0.09% azida de sodiu ca si conservant. A se spala cu apa din abundenta in cazul contactului cu pielea sau ochii. Azida de sodiu poate reactiona exploziv in contact cu instalatii de plumb sau cupru.

Pastrare si stabilitate:

Atunci cand este pastrata in folia sigilata la 2-30 grade C si protejata de lumina directa a soarelui, umezeala si caldura, caseta este conforma pana la data de expirare indicata.

A nu se congela!

A se proteja componentele kitului de contaminare.

Forma de prezentare:

Casete impachetate individual, desicant, solutie tampon pentru extractie, tampoane nazofaringiene sterile, tuburi de extractie, picurator, suport tuburi.

10 teste

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.03.2021