Terracotta Cocktail Solaire Intense, 30 capsule, Biocyte

Suplimente alimentare

Brand: BIOCYTE
In stoc
131,25 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652354666

Terracotta Cocktail Solaire Intense este o combinatie de doua ingrediente active: Glycoserum EF si melanina din masline negre pentru o tripla actiune: anti-imbatranire, hidratare si pregatirea pielii pentru expunerea la soare.

Glycoserum EF este format din glicolipide, fosfolipide si ceramide extrase din germeni de grau si reprezinta constituentii filmului hidolitic al pielii.

Cantitatea de melanina din piele determina culoarea acesteia precum si capacitatea sa de a se proteja impotriva razelor ultraviolete in timpul expunerii la soare.

Contine vitamina C si contribuie la formare normala a colagenului pentru fuctionarea normala a pielii. In plus, cuprul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la pigmentarea normala a pielii.

Ingrediente: glycoserum EF [extract din semințe de grau Triticum aestivum L; capsula (gelatina, gelifiant: glicerol, coloranți: complexe de cupru de clorofiline, oxizi de fier negru); extract din fructe de masline Olea europaea subsp. Europaea; ulei de floarea soarelui; acid L-ascorbic; agent de ingroșare:  mono si digliceride ai acizilor grasi; emulgator: lecitina din ulei de floarea soarelui; sulfat de cupru.

Mod de administrare: se recomandă 1 capsula pe zi, la masa, cu un pahar mare cu apa.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.07.2021