Terra Liver, 60 capsule, Bitonic

Suplimente alimentare

Brand: BITONIC

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7520521

Produsul actioneaza asupra mai multor cauze ale problemelor ficatului prin actiunea concentratelor extrase din 4 tipuri de ingrediente cheie: colina, piper negru, anghinare si turmeric.
O sanatate sustenabila a ficatului incepe de la refacerea celulei hepatice si rularea normala a functiei de detoxifiere. In al doilea rand, sanatatea sistemului digestiv implica un metabolism sanatos. Nivelul de grasimi consumat in dieta tipica actuala stimuleaza colesterolul negativ. Ajutarea metabolismului grasimilor este un factor important pentru a reduce factorii de risc. In al treilea rand, secretia bilei este responsabila de nivelul de colesterol din corp. O stimulare a secretiei bilei prin extrase din plante contribuie la sanatatea generala a ficatului. Sursele folosite pentru ingrediente sunt alese cu grija, sub un control de calitate riguros.


Proprietati:
Colina
Colina sustine functionarea normala a ficatului. Colina ajuta la functionarea normala a metabolismului grasimilor, la functionarea normala a ficatului si la functionarea normala a metabolismului homocistein.
Anghinare
Anghinarea are proprietati hepatoprotectoare. Mai mult decat atat, anghinarea este asociata cu reducerea nivelului de colesterol total si a colesterolului LDL, ajutand in acelasi timp la cresterea colesterolului bun (HDL). Efectul de scadere al colestrolului se datoreaza efectului de stimulare a fluxului biliar specific anghinarei.
Turmeric
Extractul de turmeric sustine sanatatea ficatului datorita rolului detoxifiant. Extractul de turmeric contine uleiuri esentiale si flavonoide cu rol hepatoprotectiv si cu rol de scadere a colesterolului. Mecanismul de functionare este din nou conectat cu activarea functiei bilei.
Piper negru
Bitonic Terra Liver se evidentiaza si prin adaosul de piper negru, tot ca extras. Piperul negru contine piperina, care mareste biodisponibilitatea celorlalte ingrediente, ajuta absorbtia si intareste efectul celorlalte ingrediente din pastila. Este recomandat ca adjuvant mai ales in cazul problemelor de ficat.

Ingrediente:
Extract din radacina de turmeric (Curcuma longa), furnizand 20mg curcumine – 400mg, capsula: hidroxipropilmetilceluloza, apa; tartrat hidrogenat de colina, furnizand 41,3mg colina – 206,25mg; concentrat din frunze de anghinare (Cynara scolymus), furnizand 2,5mg cinarina – 200mg; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agent antiaglomerant: streat de magneziu vegetal; extract 50:1 din frunze de Piper-negru (Piper nigrum) – 5mg.

Compozitie/2 capsule:
Cinarine (din frunze de anghinare) – 5 mg
Curcumina (turmeric) – 40 mg
Piperine – 4.75 mg
Colina – 82.6 mg

Mod de administrare:
Copii - in functie de masa corporala.
7 - 14 ani: 1 capsula pe zi.
Peste 14 ani si adulti: 2 capsule pe zi.
Sarcina si alaptare: 2 capsule pe zi.

Contraindicatii si precautii:
A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Produsul nu contine alergeni. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

Efecte secundare:
Pacientii suferind de colestaza si femeile insarcinate trebuie sa consulte medicul inainte de consumarea acestui produs si sa nu se abata de la dieta recomandata.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.02.2022