Tensiometru digital tip bratara, Medel Soft

Tehnico-Medicale

Brand: MEDEL
In stoc
163,80 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tensiometru digital tip bratara, Medel Soft

7534056

Medel Soft - Tensiometru digital pentru incheietura mainii. Cu tehnologie soft inflateMedel Soft - Tensiometru digital pentru incheietura mainii. Cu tehnologie soft inflate inglobeaza tehnologia soft inflate - mai confortabil si mai precis

Masoara presiunea sistolica, diastolica si rata pulsului. Afiseaza media ultimelor 3 masuratori. Senzor de miscare. Indicator de aritmie. Indicator pentru nivelul hipertensiunii clasificata pe o scara in conformitate cu sistemul de evaluare OMS. Afiseaza data si ora masuratorilor.

Manson universal, pentru incheieturi cuprinse intre 13,5-21,5cm. Indicator de nivel al bateriei. Memorie pentru 60 de masuratori.

Baterii si cutie pentru depozitare si transport incluse. Design italian.

Tensiometrul Medel Soft vine cu o tehnologie inovativa de masurare, capabila sa inregistreze valorile tensiunii arteriale in momentul umflarii mansonului, asigurand astfel o masuratoare mai confortabila si precisa. Raportarea la scara de pe lateralul ecranului indica daca valoarea masurata se incadreaza in limita normala sau de hipertensiune (incadrarea la nivelurile 1-3 inseamna hipertensiune).

Medel SOFT este prevazut cu un ecran foarte mare pentru ca dumneavoastra sa puteti citi foarte usor valorile masurate si de asemenea, daca in timpul masuratorii s-au produs batai neregulate ale inimii.

Puteti verifica, de asemenea, media ultimelor 3 valori masurate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.03.2021