Trussa Tensiometru digital de brat, 1 bucata

Aparatura medicala

Brand: TRUSSA

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

219,00 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7517918

Tensiometrul digital este un dispozitiv compact, complet automat, care functioneaza conform principiului de masurare oscilometric. Acest produs este conceput pentru a masura cu precizie tensiunea arteriala (atat sistolica, cat si diastolica) si pulsul. Tensiometrul este conceput in principal pentru utilizarea la domiciliu.
Asistenta vocala in limba romana te ghideaza pe tot parcursul masuratorii, indicand pozitia corecta. Dupa efectuarea masuratorii, tensiometrul va incadra valorile obtinute in cele standard, recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Tensiometrul stocheaza automat in memorie rezultatul masuratorii, pana la 120 seturi de rezultate pentru doi utilizatori. De asemenea, aparatul poate calcula un rezultat mediu al masuratorilor pe baza ultimelor trei valori masurate.
Acest dispozitiv include functia de semnalare a batailor neregulate ale inimii (aritmie), care pot influenta rezultatele masuratorii. Algoritmul batailor neregulate determina automat daca rezultatele masuratorii pot fi utilizate (sunt valide) sau daca masuratoarea trebuie repetata.

Dimensiune: tensiometrul are manson ajustabil, potrivit pentru o circumferinta a bratului de 22-32 cm.

Mod de functionare: aparatul poate fi folosit cu baterii (4xAA) sau direct la reteaua electrica, avand inclus un adaptor pentru priza cu cablu de 1,5m. In plus, el poate fi conectat si la computer prin cablul USB inclus.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.05.2021